The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

أكواب الاوريو

كتبت/الشاف سال هاني

أكواب الاوريو
أكواب الاوريو

٣ باكيت اوريو كل باكيت ٨ قطع
اطحنهم ناعم وانزل عليهم ب ٣ معالق كبار زبدة وانزل بيهم فى الكوبيات ودى اول طبقه

الطبقة التانيه:
لتر لبن عليهم ٤ معالق كبار نشا و٣ معالق كبار سكر واقلب ع البارد وارفعهم ع النار لحد ماالقوام يتقل معايا انزل بيهم على طبقه البسكوت

الطبقه التالتة:
لصوص الشيكولاتة .. علبة كريمة خفق ٢٠٠مل وباكيت شيكولاتة ٢٠٠ جرام اسخنهم على حمام مائى او ميكرويف وانزل بيها اخر طبقه وادخله التلاجة ساعه او اتنين ويبقى جاهز معايا للتقديم

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.