The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

اجنحة دجاج كوكي

كتبت /الشاف سالي هاني

اجنحة دجاج كوكي
اجنحة دجاج كوكي

المكوّنات:

كيلو أجنحة صافي او حسب ماانتي عايزه

كوب دقيق

2 معلقه كبيره نشا

2 معلقه كبيره دقيق سميد من بتاع البسبوسه

معلقه كبيره بكينج بودر

توابل حسب الرغبه

مياه علي حسب الدقيق

زيت للقلي

معلقه كركم

الخطوات:

أولا نجيب الفراخ ونغسلها كويس جدا ثم نسلقها عادي خالص ثم نشيلها في مصفي عشان تتصفي خالص من الماء

 
ثم نحط عليها كل التوابل ومعاهم كركم عشان اللون ونركنها شويه نيجي بقي للخلطه اولا نحط الدقيق على النشا والسميد والبيكنج بودر وملح وفلفل ثم تعجن بالماء الي ان العجينه تبقي زي عجينه الكيك عشان الفراخ تشيل منها

ثم نضع فيها الفراخ وتقلب جيدا جداجدا بالخلطه ثم تحمر في زيت ساخن وتقدم بالف هنا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.