البرازق السوري اللذييييذة
كتبت/الشاف سالي هاني

٣كوب دقيك كبار
١ كوب زبدة
كوب الا ربع سكر مطحون
نص كوب حليب او ماء
سمسم وسوداني مكسر
٤ معالق سيرب..
الطريقة:
نحط الزبدة ع الدقيق ونخلي الدقيق كله يشربها
بعدين نحط السكر والحليب وملعقتين سيرب ونعجنها.. مش بتحتاج عجن كتير
نسيبها ف التلاجة حوالي نص ساعه
اقطع العجين زي كورة صغيرة واضغط عليها ضغطه واحط ع الوش سيرب بعدين سمسم وسوداني.. انا كنت بضغط ع الكورة تتفرد ش وبعدي اضغط عليها وهي ف السمسم.. منها تتفرد اكتر ومنها السمسم يثبت وعشر دقائق بالفرن
وبالف هنا