The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

البرازق السوري اللذييييذة

كتبت/الشاف سالي هاني

البرازق السوري اللذييييذة
البرازق السوري اللذييييذة

٣كوب دقيك كبار
١ كوب زبدة
كوب الا ربع سكر مطحون
نص كوب حليب او ماء
سمسم وسوداني مكسر
٤ معالق سيرب..


الطريقة:
نحط الزبدة ع الدقيق ونخلي الدقيق كله يشربها


بعدين نحط السكر والحليب وملعقتين سيرب ونعجنها.. مش بتحتاج عجن كتير
نسيبها ف التلاجة حوالي نص ساعه
اقطع العجين زي كورة صغيرة واضغط عليها ضغطه واحط ع الوش سيرب بعدين سمسم وسوداني.. انا كنت بضغط ع الكورة تتفرد ش وبعدي اضغط عليها وهي ف السمسم.. منها تتفرد اكتر ومنها السمسم يثبت وعشر دقائق بالفرن
وبالف هنا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.