The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

السجق الشرقي

الشاف سالي هاني

السجق الشرقي يجماعة

الطريقة :


بصل و ثوم و فلفل اخضر و طماطم كلهم مقطعين مكعبات
مكعب مرقة لحمة و ملح و فلفل
الاول السجق ياخد تشويحة لحد ما لونه يغير بعدين نطلعه و فنفس الطاسة ننزل بالبصل لحد ميدبل و نحط الثوم اول ما ريحته تطلع ننزل بالفلفل شان التون بيتحرق بسرعة و بعد ميدبل الفلفل نحط الطماطم و انا تتشوح شوية نحط السجق و نقلب كويس و ندوق الملح لو احتاج نزود و اول ميستوي نحط موتزاريلا و شيدر على الوش و نغطي الطاسة لحد ميسيحوا
و بالف هنا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.