السجق الشرقي
الشاف سالي هاني

الطريقة :
بصل و ثوم و فلفل اخضر و طماطم كلهم مقطعين مكعبات
مكعب مرقة لحمة و ملح و فلفل
الاول السجق ياخد تشويحة لحد ما لونه يغير بعدين نطلعه و فنفس الطاسة ننزل بالبصل لحد ميدبل و نحط الثوم اول ما ريحته تطلع ننزل بالفلفل شان التون بيتحرق بسرعة و بعد ميدبل الفلفل نحط الطماطم و انا تتشوح شوية نحط السجق و نقلب كويس و ندوق الملح لو احتاج نزود و اول ميستوي نحط موتزاريلا و شيدر على الوش و نغطي الطاسة لحد ميسيحوا
و بالف هنا