The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

بسكوت البطيخ

كتبت/الشاف سالي هاني

بسكوت البطيخ
بسكوت البطيخ

مكونات:


3/4كوب سكر ناعم الحبيبات
3/4كوب زبده طريه
بيضه بدرجه حراره الغرفه
وفانليا
2كوب دقيق
ورشه ملح
معلقه صغيره بيكنج بودر
لعمل البزر شكولاته شيبس
معلقة لون احمر
معلقة لون اخضر

الطريقة:


نضرب البيض والسكر والزبدة.والفانليا شوية ونحط الدقيق والبكنج بودر والملح ونعجن ونقسم العجين 3 اجزاء نحط اللون الاحمر وجزء اللون الاخضر
وجزء نسيبه ابيض
ونسيبهم يرتاحو ربع ساعة فالثلاجة
ونطلعهم نفرد كل لون مستطيل رفيع
ونحطهم فوق بعض الاول الاخضر وبعدين الابيض وبعدين الاحمر ونلفهم رول ونقطعهم طرنشات رفيعة رصية فى صاج مدهون ودخليه الفرن مسخن مسبقا وطلعيه احفظيه بعلبه وبالف هنا وشفا
يمكن وضع شبكولاتة شيبس كالبذور حسب رغبتك.

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.