The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

بسكوت القهوه

كتبت/الشاف سالي هاني

بسكوت القهوه
بسكوت القهوه

فى بوله هنحط كوبايه زبده ولة عوزاه مقرمش يبقا نص زبده ونص زيت تمام وعليهم نص كوبايه سكر بودره ونضربهم كويس بمضرب كهربا لحد الزبده ماتبيض ونحط عليهم صفار بيضه وفانيليا ومعلقتين مايه مدوب فيها معلقه نسكافيه ونضربهم لخد مايتجانسو ننزل عليهم ب ٢ وربع كوب دقيق ومعلقتين كاكاو ونلم العجينه سوا
بتكون طريه ومفروله
ونسيبها ترتاح ١٠ دقايق ناخد كوره ونشكلها بيضاى ونرص ف صاج مش مدهون وبعد منرصهم نجيب سكينه وبضهرها نعمل خط ف النص وتدخل فرن وسط ربع ساعه وتطلع تبرد ونزوقها او نسيبها ساده انتو وزوقكم

المشروب دا ايس كوفى
بجيب مكعبات تلج واحطها
واجيب لبن واصبه
وف برطمان بحط كيس النسكافيه ومايه سخنه وسكر وارج البرطمان كويس واصبه ع اللبن وزينت البرطمان بشوكولاته وكريمه وكراميل

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.