The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

بطاطس فريسكاس

كتبت / الشاف سالي هاني

بطاطس فريسكاس
بطاطس فريسكاس

الطريقه:


تجيبي بطاطس بس يا اما تكوني تسلقيها او تكون متفرزه عشان تبقي مستويه
وتعملي الخليط
دقيق
معلقه نشا
معلقه بيكنج بودر
بابريكا
كمون
وشطه
سماق
وفلفل اسود
وملح
كاري حار او بارد
وكل البهارات اللي عندك وتحبيها والنكهات ال تحسي انها هاتعجبك
وبعدين تخففيهم بالمايه لحد السمك ما يبقي زي الطحينه كده ولا تقيل اوي ولا خفيف اوي وتحطي البطاطس فيها
وبعدين تاخدي الصوباع تنزليها في الزيت علشان ميلزقوش في بعض
واما يطلعو ترشي عليهم ملح بفلفل


ملحوظه: قطعي البطاطس سميكه علشان ماتتكسرش

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.