The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

تكات وحركات فى يوم الأسماك والمأكولات البحريه

الشاف سالي هاني

تكات وحركات فى يوم الأسماك والمأكولات البحريه
تكات وحركات فى يوم الأسماك والمأكولات البحريه


تكات وحركات يوم السمك :-
1.رز الصياديه:- بحمر قبل البصل سكر.
2.قشر الجمبرى :- بسلقه كتييير واخد منه احلى شوربه
او احمصه فالفرن واطحنه بتبقا احلى توابل سمك.
3.وفى قلى السمك:- بعد ماتحطيه فى الدقيق غطسيه فميه متلجه وع الزيت بيبقا مقرمش والزيت بيبقا انضف.
4.والجمبرى بالثوم والزبده والليمون تحففففه:
بيتشوح فى ثوم وزبده واماالثوم يصفر نحطله كوب ماء دافئ ونص ليمونه ودقيقتين ونطفى النار وممكن نحط خضره زى الكسبره للتزيين.

🐟🦀🐟🦀🐟🦀🐟

تكات وحركات يوم السمك :-
1.رز الصياديه:- بحمر قبل البصل سكر.
2.قشر الجمبرى :- بسلقه كتييير واخد منه احلى شوربه
او احمصه فالفرن واطحنه بتبقا احلى توابل سمك.
3.وفى قلى السمك:- بعد ماتحطيه فى الدقيق غطسيه فميه متلجه وع الزيت بيبقا مقرمش والزيت بيبقا انضف.
4.والجمبرى بالثوم والزبده والليمون تحففففه:
بيتشوح فى ثوم وزبده واماالثوم يصفر نحطله كوب ماء دافئ ونص ليمونه ودقيقتين ونطفى النار وممكن نحط خضره زى الكسبره للتزيين.

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.