The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

جمبرى بصوص

كتبت/الشاف سالي هاني

جمبرى بصوص
جمبرى بصوص

بلى الجمبري ملح، فلفل، ثوم، كمون، كزبرة، شبت، مستردة، مايونيز.


وفي طاسة شوحى في معلقتين زبدة الجمبري بتتبيلته، ولما يدخل في السوى زودى كريمة لباني وسيبيهم يستووا مع بعض، مش بياخدش وقت خالص.


وفي الاخر زودى شبت وطفى عليهم. يقدم مع الارز الابيض بالف هناوشفا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.