The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

دونر كباب تركي.. شاورما تركي بشكل جديد

كتبت/الشاف سالي هاني

دونر كباب تركي.. شاورما تركي بشكل جديد
دونر كباب تركي.. شاورما تركي بشكل جديد

الطريقه:


نص كيلو لحمه مفرومة. عليها كوب من الزبادي
ومعلقة ملح.. بابريكا.. كزبره ناشفه.. كمون.. بصل بودر
نخلطهم كويس وع الكبه نطحنهم
ونكون مجهزين ورقة فويل مدهونه زيت ونحط فيها الخليط ونلفها بالفويل على شكل اسطواني ونقفلها كويس من الطرفين
ونحطها بالفريزر ٤ ساعات
بعد ٤ ساعات
نطلعها وقطعها مجمده على شكل شرائح
وبعدين تشوحها بمعلقه زيت او سمنه
والطعم والريح بقا تجنن تقدم مع الكاتشب وبالف هنا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.