The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

ريش ضاني مشويه

الشاف سالي هاني

ريش ضاني مشويه
ريش ضاني مشويه

لتتبيلة (الدريسنج)
مية بصل
/عصير طماطم
/معلقة مسطرده
/معلقة صوص باربيكيو
/ خل/
ملح/فلفل
/بهارات مشويات
/ زيت
زعتر وروزماري فريش
بنمزج كل المكونات مع بعض ونضعها علي الريش في علبه محكمة الغلق ونتركها في التلاجه مش اقل من ٤ساعات (لو باتت في التتبيله هتبأه افضل واسرع في السوي)
تسوي علي الجريل او نديها لون علي الجريل ثم ندخلها فرن حامي درجة حرارته٢٢٠ لمدة ساعه الا ربع ونحضرلها فحمه سخنه اول ماتخرج نضع الفحمه في ورقة فويل ونضعها في صنية الريش ونضع عليها نقطتين زيت ونغطي الصنيه عشر دقايق ثم ننقلها في طبق التقديم..وبالهنا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.