سمك بوري مشوي
كتبت /الشاف سالي هاني

رده
ثوم مهروس
1 معلقة كبيرة ملح
1 معلقة كبيرة كمون
1 كيلو سمك (بوري)
1 معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 عدد ليمونة
½ معلقة كبيرة شطة
ملعقه كزبره مطحونه وطماطم مبشوره وجزر وفلفل مبشور
طريقة التحضير :
هنغسل السمك و نضفه كويس من الداخل و بعدين نتبله بالتتبيله نغطية بالردة كويس.
و على سطح ساخن طاسة تيفال هنشوي السمك على الجانبين حتى تمام النضج .
و في طبق غويط هنخلط الثوم مع الملح و الكمون و الشطة و يضاف عليه قليلا من الماء و نعصر عليه الليمون .وزيت وخل
و بعد ما يستوي السمك هنضعه مباشرة في الخليط السابق لمدة دقيقة .
و بعدين نضعه على مصفاهسمك بوري مشوي
رده
ثوم مهروس
1 معلقة كبيرة ملح
1 معلقة كبيرة كمون
1 كيلو سمك (بوري)
1 معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 عدد ليمونة
½ معلقة كبيرة شطة
ملعقه كزبره مطحونه وطماطم مبشوره وجزر وفلفل مبشور
طريقة التحضير :
هنغسل السمك و نضفه كويس من الداخل و بعدين نتبله بالتتبيله نغطية بالردة كويس.
و على سطح ساخن طاسة تيفال هنشوي السمك على الجانبين حتى تمام النضج .
و في طبق غويط هنخلط الثوم مع الملح و الكمون و الشطة و يضاف عليه قليلا من الماء و نعصر عليه الليمون .وزيت وخل
و