The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

صدور فراخ فيليه متسوية على الطاسة/ الجريل

كتب/الشاف سالي هاني

صدور فراخ فيليه متسوية على الطاسة/ الجريل
صدور فراخ فيليه متسوية على الطاسة/ الجريل

المكونات:
١/٢ كيلو صدور فراخ فيليه

  • التتبيلة:
    1 ملعقة كبيرة عصير ليمون
    ١ ملعقة كبيرة صويا صوص
    1 ملعقة كبيرة زيت زيتون
    ملح وفلفل وبابريكا وزعتر وكركم وبهارات فراخ🧂
    بصل بودرة او عصير بصلة مبشورة او بصلة قطع 🧅

الطريقة:

  • الاول نغسل فيليه الفراخ كويس جدا بدقيق وملح ونشطفها كويس
  • ننقع الفراخ في مية بخل ولمون شوية ونشطفها كويس عشان نشيل منها اي زفارة
  • في بولة نخلط مكونات التتبيلة مع بعض وننقع فيها فيلية الفراخ ساعة او اكتر وندخلها الثلاجة التلاجة بالتتبيلة
  • على جريل او طاسة مبتلزقش سخنة جدا نسوي الفراخ كويس جدا على الجانبين وبالهنا والشفا
  • يفضل بلاش نحط بصل مبشور في التتبيلة عشان ميتحرقش على الطاسة.. ممكن مية البصل المبشور او بودرة البصل او بصلة قطع كبيرة ونشيلها لما نيجي نسوي الفراخ.
إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.