The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

صينيه جلاش بلحمه المفرومه

كتبت/الشاف سالي هاني

صينيه جلاش بلحمه المفرومه
صينيه جلاش بلحمه المفرومه

المقادير:

كيس جلاش…. نص كيلو لحم ه مفرومه…. كيس جبنه مواتزريلا… كوبيه لبن كبيره…. بيضه واحده…سمنه…

. الطريقه:

بتعصجي اللحمه الاول بتحطي اللحمه في الحله من غير زيت لحد ما لونها يتغير وبعدين تحطي بصل المفروم عليع وطمطمايه مبشوره وبعديت بتدهني الصينيه زبده او سمنه وتحطي تلت طبقات جلاش وتدهني سمنه وتلت طبقات كمان وتدهني سمنه وبعدين بتحطي كميه اللحمه.

وتحطي نص كيس الموتزاريلا وبعدين تلت طبقات وتحطي سمنه وتلت طبقات وهكذا لحد ما كميه الجلاش تخلص وبعدين هتقطي الجلاش بعد متخلصي وتجيبي كوبايه اللبن وعليه بيضه ورشه فلفل اسمر وتسقي الجلاش وتحطي بقيت كيس الموتزريلا ودخليها الفرن. وتطلع احلي صينيه جلاش يم يم

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.