The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

طريقة عمل المملحات

كتب/الشاف سالي هاني

٤ كوب دقيق
٢ معلقه نشا
نصف كوب ذيت
رشه ملح وماء للعجن
نضع الدقيق وعليه النشا وزره الملح ونقلبهم وبعدين نحط الذيت ونبسهم كده بإيدنا وبعدين نحط المايه ونعجن كويس ونسيب العجينه ترتاح نصف ساعه نكون عملنا العصاج بتاعتا وبعدين نفرد العجينه بالنشابه ونقطع منها بكوب ونحط الحشوه وبعدين نقفلها وبعدين نقليها في ذيت غزير وبالهنا والشفا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.