The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

فراخ بالخضار مع ارز بالبسله

كتب/الشاف سالي هاني

فراخ بالخضار مع ارز بالبسله
فراخ بالخضار مع ارز بالبسله

وجبه متكامله صحيه ومفيش احلي من كده😋👌
(مناسبه للدايت)

المكونات:
٣صدور دجاج(اقل او اكتر ..اعملي المناسب ليكي)
خضار مشكل(فلفل ألوان /جزر/كوسه)
تتبيلة الفراخ
معلقتين زيت زيتون
معلقتين خل
معلقة مسطرده
نص معلقة صغيره من كلاً من (ملح فلفل بابريكا زعتر بهار فراخ)

الطريقه

**نضع كل مكونات التتبيله في بوله ونخلطها
**نفتح الصدور زي الساندوتش
**نضع التتبيله علي الفراخ ونتركها نص ساعه

^^في الأثناء دي نقوم بتقطيع الخضار اسليز
*نحشي الصدور بالخضار المقطع
*نقفلها بالتوسبكس
*نضعها في صنيه بها ربع كوب ماء مغلي
*ندخلها فرن حامي علي٢٢٠ لمده نص ساعه تقريباً
*لما تخرج من الفرن نسيبها تبرد شويه ونقطعها ترنشات بسكينه حاميه ونقدمها مع الارز بالبسله

الارز بالبسله

المقادير;
كوبيتين ارز مصري
كوب بسله مفرزه
بصله مفرومه
فصين توم مفرومين
ملح فلفل رشة كاري ورشة قرفه
كوبيتين شوربه(او كوبيتين مايه ومكعب مرق)
ربع كوب زيت

الطريقه
**في حله علي النار نضع الماده الدهنيه
**تسخن ننزل بالبصل والثوم
**نشوح ثم ننزل بالبسله
**نشوح وننزل بالأرز والتوابل نقلب شويه
**نضيف الشوربه اوالماء
**نغطي ونترك الارز

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.