The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

فراخ بالصوص التركي

كتبت الشاف سالي

فراخ بالصوص التركي
فراخ بالصوص التركي

الطريقة:

المكونات:

فصين ثوم مفروم ، معلقة كبيرة بابريكا ، معلقة صغيرة قرفة ، معلقة صغيرة زعتر ، ملح ، فلفل ، ملعقتين خل ، ليمونة ، ٢ ملعقة كاتشب كبيرة ، ١ ملعقة صلصة متوسطة

الطريقة:

تخلط كل التوابل مع بعض مع الثوم والكاتشب والصلصة والخل والليمون ويضاف عليهم كوب لبن بارد ثم نتبل بيهم الفراخ في نفس وقت التسوية وتوضع الفراخ مقلوبة على ظهرها في أول مرحلة وتغطى بالفويل وتوضع في صينية في الفرن لمدة ساعة وبعد الساعة نشيل الفويل وتترك في الفرن لمدة نصف ساعة أخرى بدون الفويل ثم نقلب الفراخ على وشها في آخر ١٠ دقايق حتى يحمر وشها وتبقى زي ما شايفين في الصورة
وبألف هنا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.