The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

فراخ مشوية فى البيت

كتبت/الشاف سالي هاني

 فراخ مشوية فى البيت
فراخ مشوية فى البيت

المقادير :
دجاجة صحيحة و نقطعها من الظهر لفردها بسهولة/ التوابل: ملح ، فلفل أسود ، كزبرة ناشفة ، بهارات مشكلة ، بصل بودر ، ثوم بودر ، بابريكا ، السبع بهارات ، كركم ، قرفة ، نص كوب ماء بصل ، ٢ معلقة خل كبيرة ، ٢ فص ثوم مفروم ، معلقة صلصلة كبيرة ، ربع كوب عصير ليمون ، ربع كوب زيت ، علبة زبادى ، قطعة فحم ، بقدونس للتزيين

تغسلى الفرخة وتصفيها كويس وتدعكيها بالتتبيلةكويس من برة وجوة وتحت الجلد وتدخليها الثلاجة ليلة وطلعيها حطى عالوش التتبيلة تانى ودخليها الفرن تستوى وتتحمر وشها وتطلعيها تجيبى فحمة متولعة وحطيها فورق الومنيوم وعليها معلقة سمنة وحطيها فصينية الفراخ وغطيها شوية وتقدم مع البقدونس

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.