The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

كباب الفراخ المدخن

كتبت/الشاف سالي هاني

كباب الفراخ المدخن
كباب الفراخ المدخن

المقادير:


اكيلو فراخ مفرومه او شاورمه
بصله كبيره
فلفل احمر الوان
بقدونس
ملعقه توم مهروسه
٢ملعقه بقسماط ناعم
قطعه صغيره ليه ضاني (اختياري)
ملح فلفل بابريكا بهارات فراخ

الطريقه :


نضع البصل مع الفلفل الأحمر ونضرب كويس ونصفيه كويس من الماء وناخد التفل بس
نصع في الكبه الفراخ ونضربها كويس ناعم ثم نضيف البقدونس ونضرب تاني ضربه خفيفه
في بوله نضع تفل البصل والفراخ
والبقسماط و التوابل وممكن معلقه عسل نحل تدي لون حلو
ونعجن كويس
نصبع الفراخ علي سيخ كفته ونضعه علي شبكه
وبالفر شه ندهن الفراخ بماء البصل والفلفل
ونضع الشبكه في صنيه بها ورقه فويل عليها فحم مولع
وندخلها فرن سخنه درجه حراره عاليه ونقلب الكباب حتى السوا

وبالف هنا كيلو موفر جدا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.