The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

كروكيت البطاطس المقرمشة

كتب/الشاف سالي هاني

كروكيت البطاطس المقرمشة
كروكيت البطاطس المقرمشة

المكونات
بطاطس
بقدونس مفروم
توم باودر
بصل باودر
ملح
فلفل اسود
كمون
للتغطية :_
دقيق
بقسماط + معلقة كبيرة نشا ( عشان البقسماط ميغمقش مع القلي )
بيضه هنقلبها مع شوية حليب وفلفل اسود

الطريقة
هنسلق البطاطس بقشرها من غير ما نقطعها وبعد ما نتأكد انها استوت كويس نسيبها تهدي شويه وبعدين نقشرها ونهرسها كويس ونخلطها بالبقدونس وباقي التوابل ونعجنها بالأيد لحد ما تكون متماسكة وناعمة هنشكلها زي الصورة او ممكن نعملها كرات حسب رغبتكم وبعدين نضيفها في الدقيق وبعدين في خليط البيض بالحليب وبعدين في البقسماط وهكذا لحد ما تخلص الكمية كلها ندخلها التلاجه نصف ساعه او في الفريزر ربع ساعه عشان تتماسك اكتر وبعدين نقليها في زيت مش غزير لحد ما تاخد لون من كل الجوانب وبس كده نقدمها مع اي صوص بتحبوه

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.