The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

كيكة البابلز

الشاف سالي هاني

كيكة البابلز

المكونات:


٣بيضات
نص كوب سكر
نص كوب حليب بودرة
نص كوب زبدة مع زيت أو زيت بس أو سمن
معلقة بيكينج بودر
معلقة فانيليا
٢ونص كوب دقيق أبيض
٢معلقة كاكاو خام


الطريقة:



هنضرب البيض والفانيليا وبعدين نضيفلة السكر ونضربهم بالمضرب الكهربائي أو اليدوي أو الخلاط لغاية ما السكر يذوب وبعدين نضيف الزبدة والحليب البودرة ونضربهم وبعدين نضيف الدقيق والبيكينج بودر ونعجنهم ملمس العجينة هيكون بيلزق حاجة بسيطة ده عادي طريقة التشكيل بالتفصيل علي Economic food fashion هنقسم الكمية جرئين جزء هنضيف علية الكاكاو والتاني هيكون الفانيليا
وبعدين نشكل الجزئين كور صغيرة ونرصها في صينية مدهونة زيت أو ورق زبدة وندخلها فرن ساخن علي درجة حرارة ١٨٠لمدة ١٥-٢٠دقيقةوبس كدة وعلي فكرة هي طرية وبتتاكل بالشوكة كمان

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.