كيكة نايتي
كتب/الشاف سالي هاني
٣بيضات
٧ معالق لبن. ٧ زيت
٧ دقيق ٧ سكر
معلقه كبيرة بيكنج بودر و فانيليا ورشه ملح
اضربي البيض والسكر والفانيليا مع بعض وبعدين انزلي بالزيت وبعدين اللبن والدقيق والبكنج بودر والملح وتكوني مقلباهم على بعضهم وبعدين انزلي بيهم على خليط البيض وحطيهم في صينيه مستطيله مقاس ٣٥ مبطنه دقيق او ورق زبده في فرن سخن على ١٨٠ بتقعد حوالي ربع او تلت ساعه واما تطلع سيبيها تبرد وبعدين اقسميها بالنص واحشيها مربي فراوله وبعدين اقطعيها قطع وزينيها بالشكولاته الخام من على الوش