The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

محشي كرنب

كتبت /الشاف سالي هاني

محشي كرنب
محشي كرنب

حله علي النار فيها شوية زيت مش قليلين وعليها بصلتين كبار متقطعين صغير اول ما يدبلوا هننزل عليهم بعصير طماطم نسبكهم كويس جدا لحد مالصلصه تتقل جدا وبعدين نضيف ملح وفلفل اسود وبابريكا وبهارات وكمون ومعلقه كبيره من معجون الطماطم وبعدين ننزل بالرز نشوحه شويه لو لقينا لونه مطفي نحط شوية زيت كمان ونشيله من ع النار نسيبه يهدا وبعدين نضيف الخضرا ومهم جدا تبقي كتيره❣

وممكن معلقتين زيت زيتون في خطله الرز بتدي لمعان فيهم جربو التكه دي. قمر ونجهز حله فيها طمطمايه وبصله متقطعه حلقات ونرص عليهم بقي المحشي ونجهز شوربه عليهم معلقتين معجون طماطم بتخلي المحشي لونه جميل كده مش ابيض ومايع 😂 وبس كده🤗ومتنسيش تحطي حتتين زبده علي وش المحشي لما تحطي الشوربه عليه لتسويه بيطبع طعمه تحفه والخلطه دي تنفع للبتنجان والفلفل والكوسه وورق العنب

وبالهنا والشفا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.