ميني تشيز كيك
كتبت/الشاف سالي هاني

الطريقة:
جبت بسكوت شاي عادي باكو و طحنته و حطيت حوالي صابع زبدة ( استخدمت لورباك) و حطيته في صينية الكب كيك في الأرضية من تحت كنت حاطة ورق كب كيك مدهون زبدة
الطبقة الثانية
جبت ٩ مكعبات كيري
نص كباية سكر
كوب لبن بودرة
فانيليا
و ضربتهم كويس قوي و بعد كده حطيت
كريم شانتيه و نص كوب لبن ساقع و معلقة نشأ و حطيتهم علي طبقة البسكوت و في الفرن حوالي ربع ساعة و ممكن تقللوا عن الربع ساعة كمان و سبتها تبرد و شلتها في التلاجة شوية و بعد كده زينتها شوكلاتة نوتيلا ومربى فراولة و كراميل