The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

ورقة لحمة بالفرن

الشاف سالي هاني

ورقة لحمة بالفرن
ورقة لحمة بالفرن

المكونات:


كيلو لحمة بتلو شرايح او مكعبات صغيرة او اى لحمة
ببطاطس وفلفل وجزر وبصل وطماطم وكوسه
بتجيبوا الخضار وتقطعوه مكعبات بس مش صغيره اوى ولا كبيره اوى والجزر الجزر تقطعوه اربعه ويبقى الحلقات بتاعته مش تخينه ولا رفيعه متوسطه عشان تستوى كويس والكوسه اربعه برضه والفلفل والبصل شرايح والتوم شرايح والطماطم مكعبات
تتبلوا الخضار واللحمه بملح وفلفل وشطه وكمون وجنزبيل بودره وثوم مهروس وممكن تحطوا بهارات لحمه


تجيبوا الصينية وتحطوا فيها ورق فويل وتدهنوا الورق زيت خفيف وتحطوا جواه اللحمه والخضار وتحطوا شوية زيت عشان يطلع الخضار فيه لمعة مش مطفى وتحطوا ربع كوباية ميه ومتقلقوش هو الخضار هينزل ميه وهيستوى
وتقفلوا الورق كويس وتدخلوها الفرن على درجة حرارة عاليه و بعد ساعه طلعوا الصينية وافتحوا الورقه وشوفوا اللحمه والخضار استوت ولا لسه محتاجه شويه ولو عاوزه تخليها تاخد لون بعد ما تستوى افتحى الورق ودخليها تحت الشوايه تاخد لون

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.