The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

صينية مكرونة بالبشاميل

كتبت /الشاف سالي هاني

صينية مكرونة بالبشاميل
صينية مكرونة بالبشاميل

المقادير:


نص كيلو مكرونة اقلام
نص كيلو لحمة مفرومة
بصلتين مقطعين صغير
توم مفروم
بهاران مشكلة
كيلو لبن
اربع معالق دقيق
معلقتين سمن
ملح وفلفل اسود

الطريقة:

👈نشوح البصل فى شوية زيت عالنار وننزل باللحمة المفرومة نعصجها ونحط التوم ونطفى نحط الملح والفلفل الاسود والبهارات
👈نسلق المكرونة ونصفيها ونغسلها كويس
👈نحط فى حلة الدقيق يتحمر دقيقة ونزل باللبن علية واقلب حتى يغلظ قوامة اطفى (البشاميل) واحط الملح وتوم مفروم
👈نجيب صينية ندهنها سمنة ونحط نص كمية ال مكرونة نحط عليها شوية بشاميل ونرصها وعليها اللحمة المفرومة المتعصجة وعليها باقى كمية المكرونة ونحط عليها البشاميل وندخلها فرن ساخن حتى يحمر الوجة وتقطع وتقدم بالف هنا وشفا عليكم👌♥️

طريقة عمل بشاميل بدون تحمير دقيق 👉
يمكن وضع اللبن عالنار يغلى بالبهارات والتوم وفى كوب لبن ندوب الدقيق ولما يغلى اللبن ننزل بكوب اللبن المدوب فيه الدقيق ونقلب لغاية ميغلظ القوام ونطفى علية

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.