فرخه محشيه خضار سوتيه
كتبت :الشاف سالي هاني
أولا بجيب الفرخه وانظفها كويس واغسلها بالخل والدقيق
ثانيا اجيب بسله واحطها فى ماء ساخن هى والجزر المقطع
ثالثا ببشر واحدة بطاطس وجزره كبيره واحدة كوسه واضع معاهم شوية بسله
رابعا بجيب زبده صفراء واشوح الفرخه فيها على الجنبين واضعها تبرد وبعد كده اشوح الخضار السوتيه المبشور واضع عليه واحده فوريه وشوية ملح وفلفل اسود واضعه يبرد ايضا
خامسا اشوح الخضار السوتيه المقطع واحط عليه ملح وفلفل اسود وواحده ماجى ايضا واحطه فى الصينيه
سادسا واحشى الفرخه بالخضار المبشور واكتفها من عند الارجل واضعها فى الصينيه واضع ماء فى الصينيه لتسوية الخضار السوتيه وادخلها الفرن لغاية متستوى ويحمر وسها وبالف هنا وشفا عليكم