The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

ورقة اللحمه الفليتو

الشاف سالي هاني

 ورقة اللحمه الفليتو
ورقة اللحمه الفليتو

المكونات :


لحمه فليتو
بطاطس
كوسه
جزر
فاصوليا
بسله
بصله جوليان
فلفل أخضر
طماطم شرايح
توم مفروم
ملح و فلفل
بهارات مشكلة
جوزة الطيب
مكعبين زبده

الطريقه :


هنتبل البصل بالملح و الفلفل و التوابل و نقلبه مع كل الخضار.
في طاسه على النار هنحط زبده و ننزل فصين توم مفروم و نقلب من غير ما ياخد لون و نضيف شرايح اللحمه نديها صدمه و لون خفيف و نرش ملح و فلفل و نقلبها الناحيه التانيه تاخد لون و نطلعها و ننزل الخضار نقلبه في نفس الطاسه .
هنجيب طاجن مفروش فويل و ورق زبده و ننزل الخضار و عليه اللحمه و نقفل الفويل كويس .

التسويه :
هندخل الطاجن فرن سخن على درجة حراره ٢٠٠ لمدة ساعه او ساعه و ربع و نطلعه نقدمه بالهنا مع ارز .

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.