The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

الارز البسمتى والكفتة

كتبت/الشاف سال هاني

الارز البسمتى والكفتة
الارز البسمتى والكفتة

الطريقة:
للاارز بسمتى المكرمل
هاننقع الرز لمدة نصف ساعة فى مياة ساخنة
هانكرمل معلقتين سكر فى حلة لغاية ميبقى لونها دهبى و نضيف عليهم معلقتين ذبدة صفرة وننزل بالمياة فيها معلقة كبيرة قرفة وكركم وقرنفل وحبهان مطحون وملح المياة تغلى ننزل بالارز تغلى الماية نوطى النار نسيبة يتشرب مايتة

طريقة الكفتة :

هانبشر بصلة ونصفى مايتها نعصرها وفلفل اسود وبهارات مشكلة وملح ونقلبهم كويس على اللحمة ونصبعها تشوى فى جريل أو تترص فى صنية ونشوى تحت شواية البوتجاز 🌹🥰
تسخن قطعة فحم ونضعها فى ورق الومنيوم ونضع عليها معلقة سمتة ونبخر الارز والكفته لمدة ربع ياعة ويقدم

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.