الشاورما السوري وجبة متكاملة وشهية
كتبت/الشاف سالي هاني

المقادير!
1/2 كيلو لحمة مقطعه شرايح رفيعة وهي مجمدة
التتبيله:
4فصوص توم مهروسين و ربع كوب خل
بهارات لحمه + (كمون وكسبره وفلفل اسود وزنجبيل وقرفه)
طماطم مقطعه
فلفل رومي مقطع
شرائح بصل
كسبره خضرا و بقدونس
2 رغيف ريتش بيك الشامي
طحينه
زبادي وليمون و فصين توم
طريقة التحضير:
طريقه عمل الشاورما : بنحط التوابل علي اللحمه و فصوص التوم المهروسه و الخل ونسيبها ساعتين او اكتر فالتلاجه تشرب التتبيله
نحط في طاسه زبده و نشوح اللحمه فيها و نوطي عيها تاخد سواها و عند قرب السوا نحط الطماطم و الفلفل و شويه خل و فالاخر الكسبره و البقدونس
اول ما نشوح الشاورما و نوطي عليها