الشيش طاووق
كتبت/الشاف سالي هاني

المقادير:
فراخ فيليه مقطعه مكعبات
التتبيله:
2ملعقه كبيره زبادى
فصين ثوم مهروسين
ملح وفلفل
معلقه كبيره خل
2 معلقه كبيره زيت
ممكن نضيف معلقة كركم للون
طماطم و فلفل اخضر و بصل مقطعين مكعبات
الطريقه:
نتبل الفراخ ونسبها حوالى ساعتين
نجيب الاسياخ الخشب ونبدء
ندخل قطعة خضار وبعدين فراخ ونكرر لحد
ما نوصل للطول اللى تحبيه للسيخ ونقفل بخضار
نخلص الكميه ولو عندنا شوايه نسخنها كويس وننزل
الاسياخ عليه ونسويها
ممكن نسخن قلايه تيفال كويس وندى الفراخ صدمه👊
من كل الجناب ونحطها فى صينيه ونغطيها بورق الومنيوم
وندخلها الفرن بعد شويه نكشف الصينيه ونسبها تكمل سوا