The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

الهريسه السادة

الشاف سالي هاني

الهريسه السادة
الهريسه السادة

المقادير :
:::::::::::
1 كوب سمن + 1 كوب سكر + 1 كوب جوز هند + 1 معلقه صغيره فانيليا + 1 كوب دقيق + 1 كوب دقيق سميد + 1 باكو بيكنج بودر + 1 كوب ماء + رشه ملح+ 1 كوب شربات + زبيب او لوز از اى مكسرات للزينه

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
الطريقه :
:::::::::
فى بوله عميقه نضع السمن و نخفقها و نضيف السكر و جوز الهند و الفانيليا و نخلطهم معا نضيف السميد و الدقيق و البيكنج بودر و رشه الملح و نخلطهم جيدا ثم نضيف الماء حتى نحصل على عجين طري و مرمل نصبها فى صنيه مدهونه زيت و مرشوشه دقيق سميد و ندخلها الفرن على 180 حتى النضج و فور خروجها من الفرن تسقى بالشربات (عسل الحلويات سيرب ) يكون دافى او فاتر

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.