The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

الڤادچ_كيك

كتبت/الشاف سالي هاني

الڤادچ_كيك
الڤادچ_كيك

٤ بيضات ٢باكو فانيلياكوب ونص سكر بودره
معلقه كبيره خل_ رشه ملحنص كوب زيتكوب لبن٢كوب دقيقكوب الا ربع كاكاو خام _ كوب مايه ساخنهمعلقه صغيره بيكنج صودامعلقه كبيره بيكنج بودر
كلو يضرب مع بعض بالمضرب اليدوي وحطيتها في صينيه مقاس 22

الجناش

كوب الاربع مايه ربع كوب زيت معلقه شانتيه خام _٢ كوب شيكولاته
وهتكوني محضره كريم شانتيه وانا ضيفت كريم باستري ومعلقتين جناش ومايه متلجه ونضرب كويس جدا لحد مايبقي كريم شانتيه قوامو مظبوط
جبت الكيك بعد مااستوي سببته يبرد تماما وقطعته علي طبقتين بس وسقيته معلقه جناش متخففه بربع كوب مايه
وحطيت طبقه شانتيه وحطيت طبقه الكيك وغلفته بالشانتيه كله ودخلتها الفريزر نص ساعه طلعتها صبيت عليها الجناش وميكونش سخن عشان ميسيحش الشانتيه وقطعتها 8قطع متساويه وحطيت فلوتس وزوقت وبس كده

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.