The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

بسكوت النسكافيه

كتبت/سالي هاني

 بسكوت النسكافيه
بسكوت النسكافيه

المكونات :


٣ كوب دقيق
كوب الاربع سكر بودرة
نص كوب زيت
نص كوب سمنة او زبدة
معلقة نسكافية كبييرة
معلقة لبن سائل لاذابة النسكافية
بيضة
نص معلقة صغيرة فانيلا
نص معلقة صغيرة بيكنج بودر
ربع معلقة صغيرة ملح


الطريقة:


في البولة ننزل بالسكر والزيت والسمن او الزبدة والبيضة والفانيلا ونضرب بالمضرب الكهربائي لحد ماالسكر يدوب ولون الخليط يفتح وقوامة يبقي كريمي وبعد كدة ننزل بالنسكافية المدوب في معلقة لبن ونضرب الخليط مرة تانية بعدكدة هنزل بالدقيق المنخول وربع معلقة الملح والبيكنج بودر اقلبهم بالاسبتيولا لحد العجينة ماتتلم معايا ابدا اعجن بايدي عجن خفيف علشان مش عوزة عرق في العجينة يعني مجرد ماالعجينة تتلم معايا اسيب العجين يرتاح حوالي ٢٠ دقيقة وطبعا بغطية وبعد كدة افردة بالفرادة مابين كيسين تلاجة سومك رفيع وابدأ اقطعة بالقطاعه المستطيلة واخرمة بخلة الاسنان وارش علية القليل من السكر هشيل الزيادة من غير مااحرك البسكوت وعلشان اقدر انقلة في صنية الخبر لازم ادخلة الفريزر حوالي ١٠ دقايق وبعد كدة انقلة في صنية الخبر المبطنة بورق الزبدة طبعا هيتشال معايا بكل سهولة علشان جمد
ملحوظة 👇👇👇
خطوة الفريزر مهمة جدا جدا جدا للحفاظ علي الشكل الجميل للبسكوت ومن غير الخطوة دة هيكون صعب جدا انقلة
ادخلة علي فرن دافي درجة حرارة ١٧٠ حوالي ١٠ دقائق الي ١٢ دقيقةعلي الرف اللي في النص لحد ماياخد اللون الجميل وبالف هنا وشفا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.