The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

تشيكن ستريبس

الشاف سالي هاني

تشيكن ستريبس
تشيكن ستريبس

المقادير:
كيلو صدور فراخ مقطعة صوابع
٢ علبة زبادي
بهارات فراخ
زعتر ناشف
ملح وفلفل أسود
معلقة كبيرة توم مفروم
خل وليمون
كورن فليكس مطحون طحنة خفيفة
دقيق
٢معلقة نشا كبار
بيض
دقيق

الطريقة:
نحط الزبادي عليه كل البهارات والتوم المفروم والخل والليمون ونحط في صدور الفراخ المقطعة صوابع طويلة وننقعها في التتبيلة لمدة ساعتين علي الاقل ونطلعها من التتبيلة نحطها في الدقيق والدقيق هنحط عليه زشة زعتر ناشف ورشة بابريكا وتوم بودرة وبصل بودرة وملح وفلفل وبعد كدة البيض وبعد كدة الكورن فليكس وننزل فيه الفراخ ونحطها في الثلاجة نصف ربع ساعة وبعد كدة نحمرها في زيت غزير سخن وبالهنا والشفا..

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.