حلوى دوار الشمس
كتبت/الشاف سالي هاني

المكونات والطريقة
الطبقة الاولى
٢٠٠ جرام بسكويت مطحون نخلطهم بربع كوب زبده ودي الطبقه الأولى نضعها ف ورق كب كيك
و الطبقه التانيه عباره عن كوب لبن بودر
٢ كوب زيادي
نص كوب سكر
نخلطهم جيده
ونصبهم ع الطبقه الأولى وع الفرن لمدة ١٠ دقايق فقط
و الطبقه الثالثه عباره عن علبة كريم كراميل مع كوب ماء بارد ونقلب جيدا وع النار لحد مايتقل
وبعدين نصب الكريم كراميل ونسبها ب الثلاجه وبالهنا والشفا