The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

طاجن البطارخ والسي فود

الشاف سالي هاني

طاجن البطارخ والسي فود
طاجن البطارخ والسي فود

المقادير:


ربع كيلو جمبرى مقشر
ربع كيلو سبيط مقشر
ربع كيلو سمك فيليه اى نوع تحبوه ومقطع
لو تحبو تضيفو اصابع كابوريا او بلح البحر او اى نوع اخر زى ما تحبو
بصلة شرائح رفيعة
5 فصوص ثوم مفروم
ملح وكمون ورشة كسبرة ناشفة ورشة شطة
فلفل الوان مقطع
كوب عصير طماطم
عصير ليمون
معلقتين زيت


الطريقة:


نتبل السي فود والبطارخ بالليمون والملح والكمون والكسبرة والشطة ونضع فى صينية البصل والثوم وفوقه السي فود والبطارخ
ومعهم الفلفل الالوان ونضع عصير الطماطم والزيت ورشة ملح اخرى حسب الرغبة
وتوضع الصينية فى فرن ساخن على نار متوسطة حتى تمام النضح وتقدم مع الارز الابيض والسلطة وبالهنا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.