The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

طريقة عمل البصل البودر والتوم البودرة

كتبت/الشاف سالي هاني

طريقة عمل البصل البودر والتوم البودرة
طريقة عمل البصل البودر والتوم البودرة

فى مننا كتير بيستعمل البصل والثوم البودر
انا جبتلكم الطريقه تتعمل فى البيت احسن من الجاهز ومضمون


الطريقه:


1 ــ نجيب البصل والثوم ونقشرهم ونقطعهم طرنشات خفيفه كل حاجه لواحديها
2 ــ وبعد مانقطعهم فى صينية الفرن يوضع فيها ورق زبده ونفردهم فيها ويوضع البصل او التوم فى فرن علي درجة حرارة150 درجه حتي تتغير لونهم اغمق من لونهم بسيط وينشفوا وبعد خروجهم من الفرن نسيب البصل او التوم يبرد
3 ــ وبعد كدة نطحن البصل او التوم في الخلاط ونصفيهم بمصفه لنتاكد من النعوميه وبعدة كدة يوضع فى برطمنات زجاج للأستعمال
يفضل البصل الابيض الفاتح مش الاحمر

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.