The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

طريقة عمل شوربة السي فود

الشاف سالي هاني

طريقة عمل شوربة السي فود
طريقة عمل شوربة السي فود

المكونات 🍲
طبق سي فود (جمبرى/سيبيا/كابوريا/فيليه/بكلويز/)
بصلة صغيرة
معلقة توم كبيرة
ملعقتين زبدة
بهارات سمك
كمون
كزبرة
فلفل اسود ( كميات بسيطة اقل من نص معلقة)
2ورقة لورا
2فص جيهان
2شريحة ليمون
مكعب مرقة دجاج
كوبيتين ميه
نص كوباية كريمة
بقدونس او كرفس (ان وجد)

الطريقة🍴

نشوح البصلة في الزبدة ولما تدبل انزل بمعلقة التوم وتقلبي وبعدين تنزلي بمكونات السي فود(كابوريا و جمبري و قطع سمك فيليه وبكلويز و كابوريا)
وخليهم ياخدوا تشويحة في البصل لحد ما ياخدوا اللون الحلو بتاعهم وبعدين ياست الكل انزلي بالبهارات بتاعتك كلها مع شرايح الليمون ومرقة الدجاج و كوبيتين المايه وخليهم يغلوا خمس دقايق وبعدين انزلي بالكرفس او البقدونس وفي الاخر خالص حطي الكريمة بتاعتك
والف هنا❤

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.