طريقه السمك بالفريك
كتبت/الشاف سالي هاني

المقادير:
نص كيلو سمك
كوب فريك
عدد ٢ بصل
عدد٢ حبه طماطم
عدد ٢حبه فلفل أخضر
معلقه ملح صغيره
معلقه كمون صغيره
نص معلقه فلفل أسود
طريقه التحضير:
نضع صنيه علي النار ونضيف
٤ملاعق زيت طعام ونقوم باضافه البصل
والفلفل ونقلب حتي يصبح لون البصل ذهبي
نقوم بوضع الطماطم والتوابل
ونقلب ونتركها دقيقتين بعد ذلك نضع السمك لمدة دقيقه ونقوم بعد ذلك باضافه الفريك ونضع
اتنين كوب من الماء ونقلب ونقوم بوضعها في الفرن