The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

عجينه القطايف الاصليه وأسرار نجاحها عملت من كوبيتين دقيق كيلو قطايف هتندمي لو مجربتهاش من تجهيزات

كتبت/الشاف سالي هاني

عجينه القطايف الاصليه وأسرار نجاحها عملت من كوبيتين دقيق كيلو قطايف هتندمي لو مجربتهاش من تجهيزات
عجينه القطايف الاصليه وأسرار نجاحها عملت من كوبيتين دقيق كيلو قطايف هتندمي لو مجربتهاش من تجهيزات

المقادير :
2كوب دقيق
2كوب ميه
فنجان لبن
معلقه ونص سكر
نص معلقه صغيره ملح
3معالق نشا كبيره
معلقه كبيره بيكنج بودر
الطريقة كامله:
نضع الميه واللبن والدقيق والنشا والببكنج بودر والسكر في الخلاط جميع المكونات ونضرب الخليط كويس وبعد ذلك نضعه في شفشق له بوز ونتركه ساعه الا ربع ليختمر ونأخذ بمعلقه معياريه او فنجان وتكون عندنا طاسه ساخنه وننزل بالعجينه نشكلها على شكل دائري أول لما تاخد اللون الذهبي نشيلهله ونغطيها بفوطه نضيفه ونقوم بتقفيلها ونحمرها في الزيت أول لما تطلع من الزيت نضع عليها الشربات وبعد كده نقدمها للأكل وبالف هنا وعافيه عليكم

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.