The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

فرخة مشوية فعلبة الكنز

كتبت/سالي هاني

فرخة مشوية فعلبة الكنز
فرخة مشوية فعلبة الكنز

المكونات:


فرخة كاملة
علبة كنز
معلقة بهارات مشكلة
معلقتين زبادى
بصل مبشور
توم مفروم
صلصة جاهزة
خضار متقطع صوابع بطاطس جزر كوسة
صلصة طماطم
خل
صويا صوص

الطريقة:


اخلط الصلصة والتوم والبصل والبهارات والزبادى والصويا صوص مع بعض واتبل الفرخة كويس من جوة وبرة وتحت الجلد
وادخلها الثلاجة ليلة.
اجيب صينية واحط الكنز واملاها ماية سخنة واحط الفرخة عليها وادهنها كويس من التتبيلة وارص الخضار واحط عليه التتبيلة وادخلها الفرن تستوى وتحمر وتقدم بالف هنا وشفا مع الارز

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.