The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

فيتوتشيني السي فود

كتبت/الشاف سالي هاني

فيتوتشيني السي فود
فيتوتشيني السي فود

ممكن نستبدل السي فود بالفراخ}


المقادير:


كيس مكرونه شرايط(ممكن اسباجتي او بنه):
شوية سي فود(١٠٠جرام جمبري/١٠٠ج كالماري/١٠٠سمك فيليه) {ممكن جمبري فقط اَي حجم ماتتقيديش بحجم معين اعملي المتاح والمناسب ليكي}
معلقة كبيره دقيق
معلقة كبيره مسطرده
معلقة كبيره خل
كوب شوربه او ماء
١/٢كوب لبن
١/٢ كوب كريمه
معلقة عصير ليمون
بصله مفرومه/٤فصوص ثوم مفرومين
ملح/فلفل
ممكن اضافة جبنه مبشوره لو تحبو
شبت اونعناع للزينه

الطريقه

يشوح البصل والتوم في مكعب زبده ومعلقتين زيت ثم يضاف الدقيق الي السي فود والملح ويقلب ونضيفهم للبصل والتوم نشوح دقايق ثم نضيف الشوربه والتوابل والمسطرده نتركهم يغلوا ثم ننزل باللبن والكريمه نغطي ٥ دقايق ثم ننزل بالمكرونة المسلوقه٣/٤ سوي(تسلق في ماء به ملح ورشة زيت لمدة٨ دقايق)..نقلب ونتركه دقيقتين ونطفي…بالهنا

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.