كفتة البرغل باللحم المفروم
كتبت/الشاف سالي هاني

المكوّنات:
كيلو من اللحم المفروم
1/4 كيلو من الدهن
كوب من البرغل المنقوع
واحده بصل متوسطه
فص ثوم
توابل مشكله
ملح
الخطوات:
اولا نقوم بطحن البرغل المنقوع والبصل والثوم طحن ناعم ثم نقوم بعجن جميع المكونات معا ونضيف اللحم المفروم والدهون ونعجن جيداً
ننقوم باضافه البهارات عباره عن ملعقة صغيرة ملح وربع ملعقة من كل من فلفل. بابريكا. كركم. ثوم بودرة. بصل بودرة. زنجبيل. كبيبه صيني نخلط المكونات كويس قوي
نقوم بتشكيله على السيخ وندخلها الفرن على درجه حرارة 200 وبالف هنا