فطائر البالونه
كتبت/الشاف سالي هاني

عبارة عن 1 كوب ماء مغلي +
ملعقة ص ملح +ملعقة ص سكر ويضاف الدقيق بسرعة عالماء المغلي ويحرك الي ان تصبح عجينة متماسكة ولينة..
تقرصيها كرات صغيرة وتريحيها شوية مع تغطية الكرات بفوطة نظيفة وتجهزي الزيت في طاوة غارقة وتبدي تفردي الكرات بسمك رقيق زي رشتة البرمة وتقلي في الزيت بس اهم نقطة لازم أول ما تبدي القلي لازم تنزلي بالكاشيك علي وجه العجينة وهي في الزيت السخون بشكل دائري لين تشوفيها تنتفخ وترتفع كلها تخليها تقريبا نص دقيقة وتقلبيها نص دقيقة تانية واطلعيها بصفاي وبالهناء والصحة.