The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

كفته فراخ بالبرغل

كتبت/الشاف سالي هاني

كفته فراخ بالبرغل
كفته فراخ بالبرغل

المكوّنات:

0.5 كيلو صدور فراخ

0.5 كوب برغل ناعم

بيضه

0.25 كوب بقسماط ناعم

بصله مفرومه ناعم

ملح

فلفل اسود

بهارات فراخ

كاري

زيت

الخطوات:

هانغسل البرغل وننقعو في ماء ساخنه لمده ساعة.. هانفرم الفراخ في الكبه وبعدها هانفرم البصله ناعم جداً نصفي ماء البصله وناخد التفل ونحطو على الفراخ

نحط البهارات والبيضه والبقسماط ونعجنها اوي نضيف البرغل ونعجنها كمان حبه هاتنزلي ايديك من ماء البصل لأنها طبيعي هاتكون بتلزق وتصبعها

هانجيب صينيه مدهونه زيت ونرص فيها صوابع الكفته وندخلها الفرن ونسويها وبالهنا والشفا ✌️

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.