كفته فراخ بالبرغل
كتبت/الشاف سالي هاني

المكوّنات:
0.5 كيلو صدور فراخ
0.5 كوب برغل ناعم
بيضه
0.25 كوب بقسماط ناعم
بصله مفرومه ناعم
ملح
فلفل اسود
بهارات فراخ
كاري
زيت
الخطوات:
هانغسل البرغل وننقعو في ماء ساخنه لمده ساعة.. هانفرم الفراخ في الكبه وبعدها هانفرم البصله ناعم جداً نصفي ماء البصله وناخد التفل ونحطو على الفراخ
نحط البهارات والبيضه والبقسماط ونعجنها اوي نضيف البرغل ونعجنها كمان حبه هاتنزلي ايديك من ماء البصل لأنها طبيعي هاتكون بتلزق وتصبعها
هانجيب صينيه مدهونه زيت ونرص فيها صوابع الكفته وندخلها الفرن ونسويها وبالهنا والشفا ✌️