The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

اجمل طاجن مسقعه باللحمه المفرومه

الشاف سالي هاني

اجمل طاجن مسقعه باللحمه المفرومه
اجمل طاجن مسقعه باللحمه المفرومه

المكوّنات:

بطاطس مقطعة صوابع

كيلو باذنجان رومى

0.5 ك فلفل رومي

فلفل حار حسب الرغبه

0.5 كيلو لحم مفروم

2 بصله مبشوره

4 كوب عصير طماطم

2 ملعقة صلصة

زيت للتحمير

ملح حسب الرغبة

بهارات

كزبره ناشفه

بابريكا

الخطوات:

نضع في بوله ملعقة ملح وماء ونضع الباذنجان المقطع نص ساعة بيساعد على عدم شرب زيت كثير في التحمير

نحمر الباذنجان ونضع ملح في زيت التحمير أيضا علشان ميشربشي زيت في التحمير ونحمر الفلفل ونحمر البطاطس

نضع ملعقة زيت في طنجرة وننزل عليها بالبصل يذبل وننزل بالثوم نحمره وننزل بالكزبره الناشفه ننزل باللحمه المفرومه ونقلبها ونضع الفلفل والبهارات والبابريكا حتى تتعصج اللحمة المفرومة
ونسبك عصير الطماطم والصلصة
نرص الباذنجان والفلفل والبطاطس في طاجن أو صينيه وننزل عليها باللحمه المتعصجة ونرص فوقها البادنجان والفلفل والبطاطس ونحط صلصة عالوش وتدخل الفرن تحمر الوش وتقدم وبألف هنا بقى

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.