The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

الطعميه البيتي (الفلافل المصري)

كتبت /الشاف سالي هاني

الطعميه البيتي (الفلافل المصري)
الطعميه البيتي (الفلافل المصري)

المكوّنات:

1/2 كيلو فول مدشوش

2 حزمه بقدونس وكزبره

بصله متوسطه

1/2 معلقه صغيره ملح

1/4 معلقه صغيره فلفل اسمر وكمون وكزبره ناشفه

الخطوات:

ننقع الفول في ماء لمده ٤ ساعات وبعدين نغسله ونصفيه

نضع المكونات كلها على بعض ونقلبها ونطحنها بالكبه كويس جدا

نأخذ المقدار اللي عايزينه ونقليه في الزيت ونحط فى كل فلافلاية سمسم قبل القلى والباقى نقسمه في أكياس حسب الاستخدام ويحفظ بالفريز

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.