سويسرول السبع معالق
الشاف سالي هاني

المكونات:
٧معالق سكر
٧معالق لبن
٧معالق زيت
٧معالق دقيق
٣بيض
فانيليا
معلقه صغيره بيكنج بودر.
طريقة العمل:
نضرب البيض والفانيليا والسكر ٥دقايق بالمضرب ثم الزيت ثم اللبن ثم الدقيق والبيكنج بودر تقليبتين بس يدوب وافريديه فى اكبر صينيه مستطيله عندك على ورق زبده ويدخل فرن ١٨٠لمده١٠دقايق بس يستوى مش يحمر
ولما يطلع سيبيه يبرد دقايق ولفيه اسطوانه بالورقه الزبدة ودخليه التلاجة وحضرى الحشو كريم شانتيه مصروب بربع كوب لبن مثلج وطلعيه افريديه براحة واحشيه وعادى لو فك او شقق الكريم شانتيه بيدارى
وممكن لما يطلع من الفرن برديه بس واحشي على طول ولفي مره واحده ودخليه التلاجة وطلعيه بعد ربع ساعه زوقيه كريم شانتية وصوص شيكولاتة وقطع شيكولاتة او شيكولاتة فرماسية حسب الرغبة