أم على بالمكسرات
كتبت / الشاف سالي هاني

المكوّنات:
رقاق ناشف او بالباف باسترى
كوب حليب
علبة كريمه خفق
معلقتين سمنه بلدي
مكسرات
علبة قشطه
سكر حسب الذوق
الخطوات:
نغلي الحليب مع السكر وفانيليا واول ما يقرب يغلي نحط كريمه الخفق
الرقاق ندهنه سمنه بلدي وندخله الفرن يتحمص
اول ما يطلع من الفرن نكسره ونحطه في الطاجن وعليه اللبن المغلي والمكسرات
ندخله الفرن خمس دقائق كده ونطلعه من الفرن ونضع القشطه على الوجه ونفتح الشوايه لغاية ميتحمر الوجة ويقدم دافئ وبالف هنا وشفا